تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
marriage

marriage

marriage

مقابله با استرس در وضعیت سخت

مشخص کردن تاثیرات استرس در خودتان دشوار می باشد، به همین دلیل صرف زمانی برای بررسی احساسات خودتان و انجام دادن اقداماتی به منظور مراقبت از خودتان دارای اهمیت زیادی می باشد.

این کار می تواند دارای مشکلاتی باشد، ولی در صورتی که شما از خودتان محافظت کنید، وضعیت بهتری را برای حمایت از خانواده و جامعه خودتان خواهید داشت.

با خواندن این مقاله می توانید نحوه مقابله بهتر با استرس را در وضعیت سخت آن آن یاد بگیرید.
مقابله با استرس در وضعیت سختمقابله با استرس در وضعیت سخت

تشخیص استرس

شما با متوجه شدن هر نوع تغییری در بدن خودتان، در نحوه احساسات خودتان و کاری که انجام می دهید، می توانید مشاهده کنید که استرس در چه زمانی ایجاد می شود و بعد از آن یک سری کارهایی را به منظور کاهش آن انجام دهید.

به دنبال پیدا کردن علائم آن باشید که عبارتند از:

سردردها، خواب نامناسب، تغییرات در رفتارهای غذایی
همواره خسته باشید، یا بدون انرژی و انگیزه باشید
دارای انرژی یا تحریک پذیری بسیار بالایی باشید
نگران یا مضطرب باشید
در اغلب مواقع احساس ناراحتی یا افسردگی بکنید
فراموشی
افزایش میزان مصرف الکل یا مواد

با یک شخصی صحبت کنید

صحبت کردن در مورد احساسات می تواند یک کار کاملا سختی باشد، به خصوص در صورتی که شما احساس کنید که منجر به افزایش استرس سایر افراد می شوید. در واقع دوستان، خانواده و همسایگان می توانند شنوندگان خوبی باشند و احتمالا برخی از نگرانی های مشابه با نگرانی های شما را تجربه کنند.

در صورتی که حین صحبت کردن با یک شخصی احساس راحتی نکنید، یک سری گزینه های دیگری در اختیار دارید. خطوط تلفن امدادی (همانند خط زندگی، کانتری کال بک یا خط تلفن امدادی کودکان[۱]) به منظور حمایت و مشورت محرمانه در دسترس می باشند.

حمایت لازم را دریافت کنید

در صورتی که در نتیجه موارد در حال صورت گرفتن احساس اضمحلال بکنید، بهره مند شدن از حمایت تخصصی اهمیت زیادی خواهد داشت. دریافت یا درخواست کمک به معنای ضعف شما نمی باشد و منجر به ایجاد عکس العمل خاصی در شما نخواهد شد.
مشاورکو : مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین

روانشناسی فردی به منظور شناخت هر چه بیشتر فرد و شخصیت شناسی و خودشناسی به منظور درمان اختلالات
راه های درمانی افسردگی در دوره نوجوانی ، جوانی و میانسالی و افسردگی فصلی و دوره ای همچون دوره کنکور و زایمان و بارداری
استرس و اضطراب ناشی از رفتارها و امتحانات و یا بروز مشکلات خانوادگی و اجتماعی و حتی شغلی
درمان و تشخیص انواع وسواس نظری و علمی و روش های درمان آن پیش از بروز مشکل در خانواده و یا انزوا فردی
روش های نوین درمانی بیماری دوقطبی در روان پزشکی و روان شناسی با رویکردهای مختلف درمانی بدون دارو و دارو درمانی به منظور درمان اسکیزوفرنی
درمان ترس و فوبیا از جمعیت، جامعه گریزی، حیوانات ، ترس از ازتفاع ، فوبیا اجتماعی ، فوبیا محیط محصور و غیره
رفع اختلال ارتباطی و رفتاری بین خانواده و نوجوان و یا ارتباطی فرد با اجتماعی با هیپنوتراپی و روان درمانی تخصصی

منبع :مقابله با استرس در وضعیت سخت-مشاوره

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 20 مهر 1398ساعت 14:35 توسط marriage | تعداد بازديد : 69 | |

استرس دارید؟ این مطلب را از دست ندهید

فشارهای عصبی، کار، درگیری های روزانه، مشغله های فکری و آلودگی های اطرافمان همه و همه باعث این می شود که در زندگی تنش های بسیاری را تجربه کرده، بی حوصله شویم و استرس زیادی داشته باشیم. از تمامی موارد گفته شده استرس موردی است که همراه خود بسیاری از مشکلات را می آورد. ذکر این نکته ضروری است که بنا بر تظر کارشناسان همواره میزان کمی استرس لازم بوده و میتواند باعث شود تا انسان بر کارهای خود کمی فکر کند اما میزان بیش از حد آن که همواره در ایرانیان دیده می شود، عامل بسیاری از بیماری های روحی و روانی است.

منبع :استرس دارید؟ این مطلب را از دست ندهید -مشاوره ازدواج

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 20 مهر 1398ساعت 14:32 توسط marriage | تعداد بازديد : 39 | |

کاهش استرس و اضطراب با تست اضطراب

یکی ازراه های تشخیص استرس و اضطراب درانسان شرکت درتست های ازپیش تعیین شده میباشد. تستهای بسیاری برای این امر وجود دارد اما این مرکز به همت کانون مشاوران ایران وبا بهره گیری ازبرترین کارشناسان ومتخصصان دراین امر اقدام به راه انداری بخشی بانام تست اضطراب کرده وبا استفاده ازجدیدترین متد و شیوه تست اضطراب، میزان استرس و علت اضطراب را درشما مورد سنجش قرار داده وتوسط متخصصین مورد بررسی قرار میگیرد آنان باریشه یابی وبررسی عوامل موجود درزندگی شما، علل استرس و اضطراب را درشما پیدا کرده و بااستفاده از جدیدترین روشهای مقابله با استرس، این معضل را یکبار برای همیشه اززندگی شما خارج خواهد کرد. بنابراین مشاوران ما در مرکز مشاوره از همین حالا منتظر شما خواهند بود. دانلود رایگان تست اضطراب

تست اضطراب رایگان

حامد: من مدت ها بود به خاطر مشکلاتم در زندگی و مشکلات جنسی با همسرم دچار استرس شدم. در این زمان تپپش شدید قلب داشتم و برخی شب ها نمی توانستم بخوابم. اشفتگی من به همسرم نیز منتقل شده بود. زندگی من تحت تاثیر قرار گرفته بود. تست فوق را زدم و مطمئن شدم اضطراب دارم پس به روانشناسی در یک مرکز مشاوره خوب مراجعه کردم.

 

برای انجام تست باید بطور حضوری به مشاور مراجعه کنید و در این مورد تست رو انجام بدید …

مادرم چند سالیست که خیلی خانواده را تحت فشار قرار میدهد

مادر بنده چند سالیست که خیلی خانواده را تحت فشار قرار میدهد مدام به درب و دیوار خانه گیر میدهد نگران ازدواج برادر ۲۴ ساله ام است .
این روزها سردرد زیادی دارد و گوشه ی چششمش تیک میزند .. نوک بینی اش حس گرمی دارد حال خوبی ندارد ، در ضمن ایشون از بیماری وسواس هم رنج میبرد ..
اگه میشه برای درمان کمک کنید.. با تشکر

پاسخ

دوست عزیز در این مواقع بهتره متخصص اعصاب ایشون رو معاینه کنه و در کنار درمان جسمی درمان روانشناختی هم برای ایشون انجام بدید …

تا ریشه این تندی های رفتارش مشخص بشه … وگرنه در این جا نمیتونید به درمانی پایدار برای ایشون برسید
موقع امتحانام استرس میگیرم

من موقع امتحانام استرس میگیرم و ترسو هستم چکار کنم. با تشکر

پاسخ

دوست عزیز این استرس مقطعیه و شما بعد از طی این مرحله دیگه استرس نخواهید داشت ولی اگر این استرس برای شما ماندگار بشه و آرامش زندگی شمارو مختل کنه اونوقت نگران کننده است پس برای هر دو حالت با روانشناس مشورت کنید داروهایی ساده هستند که میتونه در مواقع امتحان استفاده کنید تا در این مدت بتونید زمان امتحان رو بگذرونید
در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی داشته باشید

۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

خیلی فکرو خیال میکنم فکرای منفی میاد سراغممم

سلام خسته نباشید من مشکلی دارم واینه که خیلی فکرو خیال میکنم فکرای منفی میاد سراغممم هرجقد میخوام فک نکنم نمیشه ولی بازم اون فکرا ناراحتم میکنه و منو میترسونه طوری که به خودم میگم نکنه دیوونه بشم کمک کنید مرسی

پاسخ

افکار منفی از پیدایش تا ریشه کنی مثل هر روز در آشپزخانه مشغول به کار بود.

روی اجاق گاز هم غذا داشت قل قل می زد. او هم سخت مشغول شستن ظروف بود. هرکس او را می دید، حس می کرد که حسابی مشغول کار است اما واقعیت امر چیز دیگری بود.
او جسمش در آشپزخانه بود اما روح و فکرش در جای دیگری مشغول بود.

داشت فکر می کرد. البته فکر داریم تا فکر. قرار بود با اعضای خانواده به مسافرت بروند و او چند روز بود که مشغول فکرکردن بود: < اگر تصادف کنیم چه می شود؟ اگر ماشین خراب شد؟ حتما باز هم پسرمان مثل دفعه قبل در راه مریض می شود… مگر توی این مسیر دکتر پیدا می شود؟! اگر دکتر نبود چه؟

حتما کار به جای باریک می کشد و حال پسرمان بدتر می شود. با این اوضاع به جز دردسر چیز دیگری نیست…>
دانشمندان و محققان دائم اخبار جدیدی در مورد تاثیر افکار منفی بر روی زندگی انسان اعلام می کنند. چندی قبل محققان آمریکایی اعلام کردند افکار منفی حتی باعث بیماری جسم می شود.
در این تحقیق به وضوح بیان شده است فعالیت منفی مغز (ناشی از فکر منفی) باعث ضعف سیستم ایمنی می شود، جالب اینکه عکس این مطلب هم صادق است. افکار مثبت باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.

حتی در تحقیقی دیگر مشخص شد افرادی که افکار مثبت، روشن و خوش بینانه دارند بیشتر عمر می کنند و حتی متوسط عمر این افراد ۵/۷ سال بیشتر از افراد منفی نگر است که دائم افسوس گذشته را می خورند.
نکته مهم اینکه این محققان اعلام کردند تاثیر فکر مثبت بیشتر از پایین بودن فشارخون؛ کنترل کلسترول و یا کاهش وزن است! در مطالعات بعدی مشخص شد قلب و عروق افرادی که منفی نگر هستند به استرس پاسخ مناسبی نمی دهد و به این ترتیب امید به زندگی در این افرادکمتر است.

شاید باور نکنید که حتی دانشمندان نقاطی را در مغز که به افکار منفی و مثبت پاسخ می دهد، شناسایی کردند و افرادی که نقاط مثبت مغزشان بیشتر فعال است سرحال تر بوده و زندگی شادابی دارند .
حتی روان شناسان معتقدند دعواهای پدر و مادر باعث می شود در بچه ها تنش ایجاد شده و آنها دچار افکار منفی شوند که آثار این تفکر منفی در ازدواج و زندگی خانوادگی آنها در آینده تاثیر بدی می گذارد به طوری که خشونت، بی تفاوتی و عدم مسئولیت پذیری از نتایج سوء این تفکرات منفی است.

بازار فکر منفی داغ است

حتما شما هم این سوال معروف و به اصطلاح فلسفی را شنیده اید: اول مرغ به وجود آمد یا تخم مرغ؟! حالا به این سوال هم دقت کنید: اول افسردگی به وجود آمد یا افکار منفی؟

شاید ما نتوانیم به سوال اول جواب بدهیم اما پاسخ سوال دوم برای همه شما بسیار جالب خواهد بود.
در بسیاری از موارد، حقیقتا افسردگی در نتیجه افکار منفی به وجود می آید.
وقتی اتفاقات بدی رخ می دهد ما باران افکار منفی را بر سر خود می ریزیم: < من خوب نیستم. تقصیر من بود، من سراپا تقصیر و اشتباهم. هیچ راه حلی برای من وجود ندارد…> تمام این افکار ما را به سمت افسردگی عمیق حرکت می دهد چون این تفکر ماست که وجود و نحوه زندگی کردن ما را می سازد.

دانشمندان ۱۰ نوع الگوی فکری غلط را شناسایی کرده اند که ما را به سمت افسردگی می برند.
۱) تفکر همه یا هیچ: او اخیرا در شرکت تقاضای ترفیع کرده بود اما آنها ترفیع را به کارمند دیگری دادند که تجربه اش بیشتر بود. حالا او به این نتیجه رسیده است که هیچ وقت ترفیع نمی گیرد. او احساس می کند کاملا در شغلش شکست خورده است.
۲) زیاده از حد عمومیت دادن: او خیلی تنهاست و بیشتر وقتش را در منزل می گذراند، بعضی اوقات مردم به او می گویند کمی بیرون برود و با آدم ها ارتباط داشته باشد اما او احساس می کند اینکار بی فایده است چون بر این باور است هیچ کس نمی تواند واقعا او را دوست داشته باشد.
۳) غربال کردن روانی: او روز بدی داشته است. حین رانندگی به سمت منزل، راننده ای مهربان به کمک او آمد تا از ترافیک سنگین نجات پیدا کند. درست بعد از آن راننده بی دقت دیگری با ماشین او تصادف کرد. او به این نتیجه رسیده است که در این شهر همه بی دقت، بی مسئولیت و خطاکارند.
۴) بی ارزش کردن موارد مثبت: اخیرا او در عکاسی عکس انداخته بود. دوستش با دیدن عکس به او گفت بسیار خوب افتاده است اما او با عصبانیت شاکی شد که اتفاقا اصلا عکس خوبی نیست. این درحالی است که همه می گفتند تا به حال چنین عکس خوبی از او گرفته نشده است.
۵) نتیجه گیری سریع و سطحی: منتظر دوستش در رستوران نشسته است. دوستش ۲۰ دقیقه دیر آمد. او بلافاصله به این نتیجه رسید که دوستش حتما سراغ چند تا کار دیگر رفته و برای این قرار ارزش قائل نیست. این در حالی است که دوستش در ترافیک گیر کرده بود.
۶) بزرگنمایی و کوچک نمایی: مشغول بازی فوتبال است. اما حین بازی دچار خطای بزرگی شد که هم بازی ها را کمی ناراحت کرد. اما بلافاصله بعد از آن گل زد. در آخر بازی دائم اشتباهش را به یاد می آورد و اصلا گلی را که زده فراموش کرده بود.
۷) استدلال عاطفی: او به خانه نگاهی انداخت. کاملا به هم ریخته بود. بلافاصله احساس بدی به او دست داد: به هم ریختن خانه یعنی اینکه من ناتوانم. اصلا امیدی به تمیزی نیست پس اصلا چرا باید سعی کنم که همه جا تمیز و مرتب باشد؟!
۸) بایدهای بی مورد: در مطب دکتر منتظر بود. دکتر تاخیرداشت. او دائم به خود می گفت: وقتی پول ویزیت می دهم او باید سر موقع به مطب بیاید. باید بیش از این توجه و دقت داشته باشد. اصلا باید قانونی باشد که این جور آدم ها را درست کند. که البته اکثرا نتیجه این باید و بایدها چیزی به جز تلخی و عصبانیت نیست.
۹) انگ زدن اشتباه و بی مورد: او یک بار در طول رژیم لاغری خود بیسکوئیت خورد. هنوز که هنوز است می گوید من آدم چاق و بی عرضه ای هستم که یک بار رژیم خودم را به هم زدم.
۱۰) به خود نسبت دادن: فرزندش در درس ضعیف است. او دائم حس می کند که مادر خوبی نیست و همه این مشکلات به خاطر کوتاهی و قصور او به وجود آمده است.
جلوی این فکر پلید را بگیرید
اگر شما هم هریک از این انواع تفکر را در خود می بینید باید به فکر چاره باشید. البته وجود افکار منفی تا حدی طبیعی است اما اگر مستمر بوده و کل زندگی را تحت تاثیر قرار بدهد باید از شر آن خلاص شد. نکات کاربردی که به شما معرفی می کنیم اثرات قوی و جالبی بر روی حذف افکار منفی دارند. اما بهتر است قبل از آن به این مثال ها توجه کنید:
اظهار مثبت:
صبح که از خواب بلند می شوید در آینه نگاه کنید و بگویید: < امروز من چقدر سرحال هستم. چهره ام زیباتر از قبل شده است. من آنقدر باهوش و باکفایت هستم که مطمئنا بیشتر مردم مرا دوست دارند.

در طول روز هم افکار مثبت و حتی اعمال مثبتی را که انجام داده اید بنویسید. این کار اعتماد به نفس شما را تقویت می کند.
از تصویر تا تصور:
خودتان را درست آن طور که دوست دارید با شید، تصور کنید.

هر روز تصوری مثبت از خود داشته باشید مثلا تصور کنید در برنامه ریزی که کرده اید به نتیجه خوبی رسیده اید و موفق شده اید. به موفقیت ها و شادی های گذشته فکر کرده و آنها را دقیقا در ذهنتان دوباره مجسم کنید.

این کار روحیه شما را بهتر می کند.

منبع :کاهش استرس و اضطراب با تست اضطراب-مرکز مشاوره ایران

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 20 مهر 1398ساعت 14:28 توسط marriage | تعداد بازديد : 58 | |

ارتباط استفاده‌ی نوجوانان از رسانه های اجتماعی و اضطراب و کمبود خواب

بر طبق یک مطالعه ی جدید استفاده ی مداوم از رسانه های اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته و در هفت روز هفته می تواند باعث پایین امدن کیفیت خواب شود که این مساله باعث افزایش میزان خطر ابتلا به افسردگی در نوجوانان می شود.

در یک مطالعه محققین ۴۶۷ نوجوان بین سنین ۱۱ تا ۱۷ سال را در مورد میزان استفاده از رسانه های اجتماعی در طول روز مورد بررسی قرار دادند. در یک آزمون دیگر آنان کیفیت خواب نوجوانان، اعتماد به نفس، اضطراب و افسردگی نوجوانان را بررسی کردند. آنها همچنین بررسی کردند که چگونه و تا چه حدی در تمام مدت بر اثر استفاده از رسانه های اجتماعی تحت فشار هستند.

محققین متوجه شدند که استفاده از رسانه های اجتماعی در میان شرکت کنندگان به طور قابل توجهی با کاهش کیفیت خواب، اعتماد به نفس پایین، افزایش اضطراب، و سطح افسردگی در ارتباط است.

بر طبق گفته ی نویسنده هدر کللند وودز، از دانشگاه گلاسکو اسکاتلند: «به هر حال، زمانی که بحث کیفیت خواب مطرح می شود، «بیدار ماندن در شب تاثیر بخصوصی و مستقیمی را دارا می باشد».

بر طبق گفته ی کللند وود «سنین نوجوانی زمانی است برای افزایش آسیب پذیری در مقابل افسردگی و اضطراب و کم خوابی می تواند باعث تسریع این مشکلات شود. تحقیقات به طور فزاینده ای نشان می دهد که ارتباط مستقیمی بین استفاده از رسانه های اجتماعی و احساس کلی بهزیستی در نوجوانان وجود دارد. او هشت تیپ شخصیتی برای افسردگی نوجوانان برای اطلاع والدین را بیان کرد.

کللند وود پیشنهاد می کند که خانواده ها از چیزی استفاده کنندکه آن را «غروب دیجیتالی» می نامد برای کاهش تاثیرات استفاده از رسانه های اجتماعی بر روی خواب و داشتن احساس بهزیستی. دستگاه ها و نور های آبی را خاموش کنید، چک کردن ایمیل و رسانه های اجتماعی را متوقف کنید، و به خودتان اجازه دهید که روزتان به این صورت به پایان برسد، او می گوید خواب بسیار مهم است بنابراین موبایلتان را کنار بگذارید.

همچنین کللند وود تاکید دارد که استفاده از رسانه های اجتماعی به خودی خود فعالیت منفی ای نیست. «همه ی ما این کار را انجام می دهیم» او در گفتگو با Live Science گفت « به هر حال همه ما نیاز داریم که فکر کنیم که چگونه و چه زمانی آن لاین هستیم.»

منبع :ارتباط استفاده‌ی نوجوانان از رسانه های اجتماعی و اضطراب و کمبود خواب- مشاوره جنسی

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 19 مهر 1398ساعت 15:31 توسط marriage | تعداد بازديد : 61 | |

افسردگی در کودکان و نوجوانان

افسردگی یکی از شایع ترین اختلالات تهدید کننده سلامت روانی در کشور و یکی از جدی ترین دغدغه های سلامت است که ذهن ما را درگیر کرده است. تضاد انجاست که این اختلال یکی از درمان پذیرترین اختلالات به وسیله روان درمانی و یا دارودرمانی می باشد. هنوز هم حداقل یک سوم افراد مبتلا به افسردگی به سختی درجستجوی کمک برای درمان یا تشخیص درست هستند.

براساس برآوردها حدود 10تا 15 درصد از کودکان و نوجوانان در هر برهه زمانی افسرده اند. تحقیقات نشان می دهد که از هر چهار نوجوان یک نفر در طول دوران متوسطه در آغاز چهارده سالگی یک رویداد مهم افسردگی را تجربه کرده است. این رویدادها معمولاً در صورت عدم درمان ماه‌ها به طول می انجامد. ضمن آنکه که این مسئله مهم احتمالاً بدون درمان نیز فروکش کند و این دسته از نوجوانان در معرض خطر بالاتری از خودکشی به عنوان یکی از علل اصلی مرگ میر در نوجوانان قرار می گیرند.

بعلاوه در طول رویداد درمان نشده افسردگی عمده نوجوانان احتمال بیشتری دچار اعتیاد به مواد مخدر یا کناره گیری از فعالیت های عادی خود و گروه های اجتماعی شوند. لذا حتی در صورت کاهش رویداد افسرده کننده این قبیل مسائل مخرب ممکن است همچنان ادامه یابند. نوع میانه افسردگی یا به اصطلاح افسرده خویی در کودکان سن ابتدایی به سختی قابل تشخیص است. با این وجود این شکل از افسردگی واقعاً بسیار با دوام هستند. رویدادهای معمولی چندین سال و اغلب بیشتر طول می کشند. بسیاری از بزرگسالان افسرده همان احساسات غمگینی، بی انگیزگی یا خودبیزاری از خود را در کودکی و یا نوجوانی در بزرگسالی نیز در پیش می گیرند.

اگرچه در کودکان خصوصیات عادی بزرگسالی ممکن است وجود داشته باشد با این حال آنها به احتمال بیشتری نشانه های از عارضه های جسمانی، گوشه گیری، رفتار ضداجتماعی، رفتارهای چسبنده، کابوس ها و احساس خستگی را از خود نشان دهند. بله، بسیاری از این ویژگی ها در بین کودکان غیرافسرده متداول است. اما معمولاً زودگذر و حدود چهار تا شش هفته دوام می یابد. در صورت تداوم این نشانه ها ظرف دو ماه و عدم واکنش به مداخلات معقول والدین جای نگرانی است، از آنجایی که به نظرمی رسد به جای محدود کردن تنها یک جنبه تمام زندگی کودک را درگیر کند.

در صورت وجود اختلافات زناشویی به زوج درمان گر (درخواست فرزندپروری مشارکتی در صورت طلاق) مراجعه کنید. اگر هر دوی والدین افسرده باشند آنگاه ممکن است هر یک نیاز به درمان فردی داشته باشند. گروه درمانی برای کودکان اثر خاصی بر کودکان دارای مهارت های اجتماعی ناکارآمد دارد. به ویژه، خانواده درمانی نیز بر کودکان بزرگتر یا نوجوانان بسیار مؤثر است. افسردگی در بین خانواده ها نسل به نسل می چرخد و ممکن است زمینه بیولوژیکی داشته باشد. داروهای ضدافسردگی اهمیت خاصی در این موارد دارند و حتی در صورت وجود دلایل اساساً روانشناختی بسیار اهمیت می یابند زیرا آنها باعث می شوند کودک با بهره مندی از دیگر مداخلات به سطوح کارکردی مورد نیاز دست یابد. از آنجایی که کودکان و نوجوانان در مقایسه با بزرگسالان واکنش کمتر مثبتی به معالجات درمانی افسردگی نشان می دهند، منتفع شدن از یک روانپزشک کودک متخصص روان داروشناسی کمک بسیار بزرگی است.

منبع :افسردگی در کودکان و نوجوانان- تربیت کودک

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 19 مهر 1398ساعت 15:27 توسط marriage | تعداد بازديد : 57 | |

غول افسردگی تان را شکست دهید.

تجربه ی احساساتی از قبیل غم و اندوه، بی حوصلگی، خستگی مداوم و احساس تنهایی، بغض و شکست می تواند تا حد زیادی پیش بینی کننده ی افسردگی باشد.

در این حالت ممکن است افکاری مبنی بر خودکشی یا بی ارزشی و بودن فکرتان را اشغال کند و تجربه ی آن ها به مدت بیشتر از ۶ ماه می تواند نشان دهنده ی افسردگی و نیاز ضروری به درخواست کمک تخصصی باشد.

فرد اقسرده علی رغم میلش نمی تواند اری را پیش ببرد، کلاس های مختلف ثبت نام می کند اما در هیچ کدام شرکت نمی کند، کارهای ناتمام زیادی دارد.

او ممکن است حالاتی مانند کاهش یا افزایش میل جنسی، ساعات خواب، اشتها و خلق و خود را نیز تجربه کند.

امروزه افسردگی به عنوان بیماری رایج قرن شناخته شده و عدم اقدام برای درمان آن می تواند شرایط را بسیار سخت و غیر قابل کنترل کند.

افسردگی یکی از مقاوم ترین انواع اختلالات در برابر درمان است و بهتر است برای رفع آن حتما از یک متخصص کمک بگیرید.

افسردگی و سایر بیماری های جسمی

بی حوصلگی و بی تحرکی ناشی از افسردگی می تواند شما را به سمت تجربه ی مواردی از قیل چاقی مفرط نیز سوق دهد.

اما لازم است بدانید که برخی بیماری های جسمی مانند کم کاری تیروئید، کمبود آهن، کلسیم و منیزیم در بدن نیز می توانند علایمی مشابه با افسردگی ایجاد کنند.

بناراین در صورت تجربه این علایم لازم است ابتدا به پزشک مراجعه نمایید و در صورتی که مشکل جسمی وجود نداشت، علایم تان را با روانشناس و روانپزشک بررسی کنید.

آیا داروهای ضد افسردگی اعتیاد آورند؟

به طور کلی داروهای ضد افسردگی از جمله ضدافسردگی های سه حلقه ای و بنزودیازپین ها، اثری مسکن و آرامبخش دارند و از طریق ایجاد ممانعت در بازجذب سروتونین منجر به بهبود خلق می شوند.

انچه ضروری است بدانید این است که در شرایط افسردگی، خلق تان از حد معمول پایین تر است و نیاز به مصرف دارو دارید.

اگر احساس می کنید کنترل علایم برای تان به شدت سخت شده لازم است تا طبق تجویز روانپزشک مصرف داروی ضد افسردگی را آغاز کنید و به صورت همزمان از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

در بسیاری از موارد مراجعه ی صرف به روانشناس و یا روانپزشک ، کفایت نمی کند و لازم است تا هر دو را در کنار هم تجربه کنید.

پس از مدتی ممکن است روانپزشک تان تشخیص دهد که دوز دارو قابل کاهش است و به مرور زمان می توانید آن را کنار بگذارید.

در برخی شرایط نیز ممکن است تشخیص این باشد که تا پایان عمر نیاز به مصرف داروی ضدافسردگی وجود دارد.
این حالت در بیشتر موارد در افسردگی های دارای ریشه ی ژنتیکی صدق می کند.

چگونه با غول افسردگی مقابله کنیم؟

به عنوان یک فرد افسرده ممکن است احساس کنید افسردگی همه ی زندگی تان را فراگرفته و از طریق آن فلج شده اید.

بسیاری از افراد افسرده ممکن است در مقابل افسردگی شان احساس ناتوانی و یاس کنند و آن را بسیار قدرتمند تر از خودشان ادراک کنند.

اگر قصد دارید تا بتوانید به یک زندگی شاد، پر نشاط و فعال برگردید و از افسردگی رها شوید، لازم است چند نکته ی طلایی را بدانید.

 

کنترل افسردگی در دو قدم

بر اساس توضیحات داده شده برای کنترل افسردگی تان دو گام اساسی بردارید:

۱) لیستی از رفتارهای تازه بنویسید و شروع به اجرای آن ها کنید.

۲) در شراطی که خلق تان پایین است و افسرده اید، سوال طلایی مربوط به افکار را از خودتان بپرسید.

سپس فکر تان را متوقف کرده و با آن به صورت منطقی چالش کنید.

چالش با افکار باعث می شود تا احساس تان نیز تغییر کند و از حالت یاس و ناامیدی به سمت امیدواری و شادی حرکت کنید.

به عنوان مثال اگر فکری مانند ” شرایط زندگی م اصلا خوب نیست. خیلی اوضاع افتضاحه” در ذهن تان رژه می رود می توانید با آن به شکل زیر چالش کنید :

” درسته که از زندگی ام صد در صد راضی نیستم اما برای تغییر شرایط در حال تلاشم و اوضاع همیشه اینطور نمی مونه. همچنین در زندگی ام شرایط خوبی نیز دارم که ممکن است خیلی از افراد دیگر نداشته باشند “.

با انجام مستمر دو گام طلایی بالا می توانید بر افسردگی تان غلبه کنید و کنترل زندگی تان را با قدرتی دوباره در دست بگیرید.

یادتان باشد که در این شرایط نیاز به حمایت، تایید و تشویق خودتان دارید و سرزنش و منفی گویی می تواند برای تان در حکم سمی مهلک باشد.

منبع :غول افسردگی تان را شکست دهید.- مرکز مشاوره روانشناسی مشاورانه

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 19 مهر 1398ساعت 15:23 توسط marriage | تعداد بازديد : 58 | |

روش درمان افسردگی

روش درمان افسردگی یک بیماری روحی است که موجب احساس غم و اندوه و ناراحتی و بی حالی روحی در فرد می شود.

اغلب مردم گاهی احساس ناراحتی، افسردگی و غم و غصه می کنند.

احساس افسردگی و غم انگیز شدن برای واکنش طبیعی بدن به مشکلات زندگی.

و از دست دادن چیزها و کسانی که به آنها علاقه دارند.

اما زمانی که احساس می کنید این غم و اندوه، زمان و پول خود را برای بیش از چند روز.
یا چند هفته هدر می دهد، شما از افسردگی رنج می برید.

درمان افسردگی

آمار در ایران نشان دهنده افزایش شیوع افسردگی در کشور است.

به گفته وزیر بهداشت، بیش از دوازده درصد از ایرانیان افسرده هستند.

علائم افسردگی چیست و درمان افسردگی چگونه است؟

علائم افسردگی گرایش فرد ممکن است به مصرف الکل یا مواد مخدر باشد.

احساس درد و افسردگی به هم مربوط هستند.

درد مکرر می تواند خطر افسردگی را افزایش دهد.

و خود افسردگی می تواند احساس درد را ایجاد کند.

زیرا هر دو از این شرایط بر مغز انتقال می یابند.

احتمال ایجاد درد مداوم در افراد افسرده چند برابر بیشتر از سایر افراد است.
بسیاری از ما افسردگی را نوعی بیماری روحی می دانیم.

اما در این اختلال، بدن نیز می تواند در ذهن و احساسات ما دخالت کند.

و علامت هایی را نشان می دهد که معمولا برای فرد بسیار آزار دهنده است.

مقالات سایت توسط تیم تخصصی مشاوران و روانشناسان “کانون مشاوران ایران “تهیه و پشتیبانی شده است.

افزایش شیوع افسردگی

افسردگی و اختلالات خواب با هم در ارتباط هستند.
معمولا افراد مبتلا به افسردگی شدید خوب نمی خوابند.

کنترل خشم در محیط کار

یا خواب می کم دارند. افسردگی و درد های عضلانی و بی حالی با هم ارتباط دارند.

درد می تواند نشانه ای از مشکلات قلبی، ریوی، هضم و سایر مشکلات باشد.

شما باید در مورد علل احتمالی این نوع درد با پزشک خود مشورت کنید.

با این حال، اگر علل رایج و خطرناکی از این نوع درد در یک فرد بدون علت فیزیکی بررسی شود.

می توان نتیجه گرفت که چنین دردی می تواند ریشه های روان رنجور و به ویژه افسردگی را داشته باشد.

افسردگی و خستگی و خستگی بیش از حد با هم در ارتباط هستند.

افسردگی و اختلالات خواب

اگر به رغم بقیه و خوابیدن خسته و آرام نباشید .
و انرژی نداشته باشید که عادت روزانه خود را انجام دهید.
ممکن است علائم افسردگی داشته باشید.
با توجه به مطالعات انجام شدهاست.
افراد مبتلا به افسردگی چند برابر بیشتر از افرادی.
که به طور طبیعی مبتلا به خستگی ناخواسته هستند.
با خستگی و بی حوصلگی سه برابر مواجه می باشند.
افسردگی و درد عضلانی و مفصلی با هم ارتباط دارند.
احساس درد و افسردگی مربوط به هم هستند.
درد مکرر می تواند خطر افسردگی را افزایش دهد.
و خود افسردگی می تواند احساس درد را ایجاد کند.
زیرا هر دو از این شرایط بر مغز انتقال می یابند.
احتمال ایجاد درد مداوم در افراد افسرده سه برابر.
بیشتر از کسانی است که مشکل افسردگی ندارند.

ورزش و افسردگی

تحقیقات نشان می دهد که داشتن برنامه منظم فیزیکی نه تنها باعث می شود.
که بدن شما مناسب تر باشد، بلکه باعث انتقال مواد شیمیایی در مغز می شود.
که باعث افزایش حساسیت و کاهش حس درد می شوند.

اگرچه ورزش باعث رفع افسردگی نمی شود، اما می تواند به بروز علائم در طول زمان کمک کند.

اگر شما از افسردگی رنج می برید، احتمالا انرژی و انگیزه ای برای ورزش و تمرین پیدا نکنید.

اما به یاد داشته باشید که ورزش می تواند انرژی شما را افزایش دهد.

احساس خستگی و بی حسی شما را کاهش دهد و به خواب شما کمک کند.

منبع :روش درمان افسردگی- کانون مشاوران ایران

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 19 مهر 1398ساعت 15:12 توسط marriage | تعداد بازديد : 69 | |

مدت زمان مصرف داروی افسردگی چقدر است؟

من باید چه مدت به مصرف داروی افسردگی ادامه بدهم؟ و چه داروی ضد افسردگی چه عوارضی دارد؟

به منظور اینکه داروهای ضد افسردگی تاثیر خودشان را بگذارند، نیاز به زمان دارند. اکثر افراد در طول چند هفته بهبود می یابند.

ولی ممکن است که برای کنترل شدن علائم افسردگی، نیاز باشد که تا شش هفته به مصرف دارو ادامه داد.

بعد از آنکه شروع به بهبود کردید، معمولا نیاز خواهید داشت که حداقل به مدت شش ماه مصرف داروهای خودتان را ادامه دهید.

اختلال افسردگی چیست؟

این کار به شما کمک خواهد کرد که به صورت کاملی بهبو یابید و از برگشت علائم پیشگیری کنید.

اکثر افراد نیاز ندارند که مصرف داروهای خودشان را به مدت چند سال ادامه دهند، ولی در صورتی که قبلا هم دچار افسردگی شده باشند، ممکن است که مجبور به این کار شوند.
مدت زمان مصرف داروی افسردگی چقدر است؟مدت زمان مصرف داروی افسردگی چقدر است؟

به دست آوردن بیشترین نتیجه از مصرف داروی افسردگی

هر دوز از دارو را در زمان توصیه شده توسط پزشکتان مصرف کند.

زمانی که مصرف یک دارویی را شروع می کنید، اجازه بدهید تا یک مدت زمانی بگذرد و این دارو تاثیر خودش را نشان بدهد.

بدون مشورت با روان پزشک خودتان، داروی ضد افسردگی خودتان را تغییر ندهید.

در صورتی که دارای یک سری علائمی باشید که فکر می کنید عبارت از تاثیرات جانبی داروهای افسردگی می باشند، این مورد را در سریع ترین زمان ممکن با پزشکتان مطرح کنید.

درمان افسردگی

تاثیرات جانبی احتمالی چه مواردی هستند؟

داروهای ضد افسردگی در برخی مواقع می توانند به بروز برخی از تاثیرات جانبی منجر شوند، به خصوص در زمانی که شما مصرف یک داروی جدیدی را شروع می کنید.

تاثیرات جانبی مابین داروهای مختلف و افراد مختلف متغیر می باشند.

از پزشک یا دارو فروش خودتان بخواهید که تاثیرات جانبی داروهای مصرفی تان را به شما توضیح بدهند.

شما می توانید یک برگ چاپ شده را درخواست کنید، یا در سایت های زیر، اطلاعات مورد نیازتان را در رابطه با داروها به دست بیاورید:

اخبار دارویی: www.nps.org.au

موسسه دارویی نیوزلند www.medsafe.govt.nz

در صورتی که دارای یک سری تاثیرات جانبی باشید که شما را اذیت می کنند، در رابطه با این شرایط با پزشک خودتان صحبت کنید.
به دست آوردن بیشترین نتیجه از مصرف داروی افسردگیبه دست آوردن بیشترین نتیجه از مصرف داروی افسردگی

آنها به صورت دقیقی بررسی خواهند کرد که این دارو چه تاثیری بر روی شما دارد و همچنین دارای چه نوع تاثیرات جانبی می باشد.

پزشکان می توانند از طریق تغییر دوز دارو یا استفاده کردن از سایر داروها، این تاثیرات جانبی را کاهش دهند.

برخی از تاثیرات جانبی می توانند در طول چند روز بهتر شوند و برخی از آنها می توانند با استفاده از سایر داروها درمان شوند.

سوالاتی که باید در مورد داروها پرسیده شوند

اسم این داروی افسرگی چیست؟
این دارو چه کمکی به من می کند؟
من باید چه دوزی از آن را مصرف کنم؟ آیا در صورت نیاز، میزان دوز مصرفی آن می تواند کاهش یا افزایش پیدا کند؟
چه زمانی و چند وقت به چند وقت باید این دارو را مصرف کنم؟
تاثیرات جانبی این داروها چه مواردی هستند؟
آیا در طول مصرف دارو می توانم از آبجو، مشروب و سایر نوشیدنی های الکلی استفاده کنم؟
آیا می توانم این دارو را به همراه داروهای قبلی خودم مصرف کنم؟
در صورتی که مصرف داروی ضد افسردگی را فراموش کنم، چه کاری باید انجام دهم؟
این دارو را باید برای چه مدت زمانی مصرف کنم؟
به چه نحوی باید تشخیص بدهم که آیا این داروها تاثیر دارند یا بی تاثیر می باشند؟
هزینه این دارو چقدر می باشد؟

راه های درمانی افسردگی در دوره نوجوانی ، جوانی و میانسالی و افسردگی فصلی و دوره ای همچون دوره کنکور و زایمان و بارداری

روش های نوین درمانی بیماری دوقطبی در روان پزشکی و روان شناسی با رویکردهای مختلف درمانی بدون دارو و دارو درمانی به منظور درمان اسکیزوفرنی

درمان ترس و فوبیا از جمعیت، جامعه گریزی، حیوانات ، ترس از ازتفاع ، فوبیا اجتماعی ، فوبیا محیط محصور و غیره و رفع اختلال ارتباطی و رفتاری بین خانواده و نوجوان و یا ارتباطی فرد با اجتماعی با هیپنوتراپی و روان درمانی تخصصی

منبع :مدت زمان مصرف داروی افسردگی چقدر است؟- مشاوره

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 19 مهر 1398ساعت 15:07 توسط marriage | تعداد بازديد : 69 | |

افسردگی و تاثیری که بر روی میل جنسی دارد

شما اگر فردی باشید که بنا به هر دلیلی، دچار افسردگی در زندگی شده اید بین رابطه جنسی با همسر و زندگی عاشقانه با وی و درمان افسردگی کدام را انتخاب می کنید؟

متاسفانه طبق تحقیقات انجام شده بسیاری از خانم ها زندگی همرا با لبخند و شادی بیشتر را به زندگی همراه با همسر ترجیح می دهند اما اصلاً چرا باید فردی که ازدواج کرده افسرده باشد؟! پرداختن به این مبحث زمان زیادی را می طلبد که در آینده به آن خواهیم پرداخت اما فردی که آگاهانه ازدواج می کند مطمئناً افسردگی در زندگی وی جایی نخواهد داشت.

منبع :افسردگی و تاثیری که بر روی میل جنسی دارد - مشاوره ازدواج

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 18 مهر 1398ساعت 21:42 توسط marriage | تعداد بازديد : 78 | |

۱۵ روش مفید برای درمان افسردگی همسر

زمانی که در یک رابطه قرار دارید، هر چقدر که همسر شما به این رابطه مربوط باشد، شما هم به همان میزان مربوط خواهید بود، و بالعکس.

بنابراین در صورتی که همسر شما افسرده باشد، شناخت نحوه مدیریت آن به صورت سالم، مفید و حمایتی اهمیت زیادی خواهد داشت – این کار را باید به خاطر سلامت روانی همسرتان انجام بدهید.

مشاهده کردن همسرتان در یک وضعیت دارای سختی، همانند افسردگی، می تواند برای هر دو شما سخت باشد. شاید ندانید که چه کاری باید انجام بدهید یا چه چیزی بگویید.

همچنین ممکن است که همسر شما از اینکه شما را درگیر این مشکل کرده است، احساس بدی داشته باشد.

ولی همچنان روش هایی برای دوست داشتن و حمایت کردن، شناختن و کمک کردن، همدلی کردن و تشویق کردن وجود دارد – بنابراین هر دو شما می توانید احساس خودتان را نسبت به یکدیگر نشان بدهید.

حتی با بودن ساده در کنار وی و تقدیم کردن یک شانه درک کننده برای گریه کردن می توانید دنیای متفاوتی برای وی بسازید.

مارال دیبلر[۱] به عنوان یک روان شناس بالینی معتقد است که “حمایت اجتماعی نقش مهمی را در بهزیستی عاطفی دارد.

افرادی که با افسردگی مواجه هستند، تمایل دارند تا خودشان را از سایر افراد دور نگه دارند و نپذیرفتن کمک طرف مقابل برای آنها یک مورد عادی می باشد.

بنابراین برای فردی که دوست دارید و با افسردگی مواجه است، حمایت کردن شما از وی اهمیت زیادی را در زندگی اش خواهد داشت.”

شما با مراقبت کردن از خودتان و آگاهی یافتن نسبت به نحوه مراقبت از همسرتان – حتی از طریق روش های محدود – می توانید به روشی از آنها حمایت کنید که مفید باشد.

در ادامه چند توصیه ارائه شده توسط کارشناسان بیان شده است.

آموزش ببینید

آشلی بتز[۲] / باستل

اولین و بهترین مورد عبارت از آموزش دیدن خودتان در مورد افسردگی، ماهیت افسردگی، و تاثیر آن می باشد.

ریتو ریمر[۳] به عنوان یک درمانگر به باستل گفته است که “در مورد افسردگی و در مورد ماهیت افسردگی خاص مربوط به همسرتان موارد مورد نیاز را یاد بگیرید.

دانش قدرت ایجاد می کند”. همچنین شما با به دست آوردن شناخت بهتر نسبت به افسردگی، می توانید کمک مفیدی را به همسرتان ارائه بدهید و از نیازهای وی طرفداری کنید.

به آنها بفهمانید که تنها نیستند

آندرئو زح به باستل

ریمر معتقد است که افسردگی می تواند باعث شود که همسرتان یک دیدگاه منفی نسبت به خودش، دنیا و آینده خودش پیدا کنید.

به همین دلیل پذیرفتن احساسات آنها به جای رد کردن آنها اهمیت زیادی دارد. این کار همچنین باعث خواهد شد که همسر شما احساس تنها بودن نداشته باشد.

وی بیان کرده است “همانطور که فرض شده است و قابل مشاهده هم می باشد، گفتن آن و نشان دادن آن ارزش بسیار بالایی دارد.”

زمانی که می خواهند صحبت کنند، توجه کاملی به آنها داشته باشید

اشلی بتز/ باستل

هیچ فرد افسرده ای نمی خواهد و نمی تواند که در مورد شرایط خودش صحبت کند. ولی در صورتی که همسر شما نیاز به صحبت کردن داشته باشد، سعی کنید که توجه کامل و مناسبی به وی داشته باشید.

دکتر کمیبرلی سیاردلا[۴] به باستل گفته است “زمانی که همسرتان (موارد مهمی) را در مور حمایت عاطفی به شما بیان می کند، توجه کاملی به وی بکنید.

توجه کامل به معنای دور گذاشتن گوشی تلفن، خاموش کردن تلویزیون و انجام ندادن مسولیت های دیگر می باشد. بدون هیچ نوع قضاوتی فقط به صحبت های وی گوش بدهید.”

در صورتی که آنها نخواهند صحبت کنند، به آنها بفهمانید که این وضعیت نرمال می باشد

اندرئو زح به باستل

در صورتی که همسرتان بخواهد که با شما راحت باشد و احساسات خودش را بروز دهد و یا در مورد آن صحبت کند، حتما آماده گوش دادن باشید؛

همچنین به آنها بفهمانید که اگر تمایلی به صحبت کردن هم نداشته باشند، در وضعیت نرمالی قرار دارند. سیاردلا بیان کرده است که “سعی نکنید زمان های خالی را با حرف زدن پر کنید.

هر چند که ممکن است احساس کنید می خواهید گریه کردن یا بیان کردن درد همسرتان را متوقف کنید، ولی شاید آنها به این مورد نیاز داشته باشند.

یک فضای مناسبی را برای عواطف احساس شده از طرف آنها ایجاد کنید.”

[۱] Maral Deibler, Psy.D

[۲] Ashley Batz

[۳] Ritu Reimer, MA, LPC

[۴] Dr. Kimberly Ciardella, LMFT

اختلال های روانشناسی از یادگیری، فزون خواهی جنسی تا ترک اعتیاد
۱۵ روش مفید برای درمان افسردگی همسر
اقدامات بالینی در سلامت روان
درمان به وسیله مدل سیستم درون خانوادگی IFS
۸ عامل جلوگیری از خواب نامناسب و کابوس

به روش های محدودی به آنها قدرت و اختیار بدهید

اشلی بتز / باستل

حتی در صورتی که همسر شما در انجام دادن ساده ترین کار هم با چالش مواجه باشد، این بدان معنا نمی باشد که شما باید به سرعت دخالت کنید و کارهای آنها را انجام دهید.

استفانی کرین[۱] گفته است که “آنها را نوازش نکنید و مسولیت های آنها را کمتر نکنید. به آنها اجازه بدهید که در مورد خانه، شغل و زندگی شان، خودشان تصمیم گیری کنند. آنها را به یک قربانی تبدیل نکنید.”

آنها را به بیرون رفتن دعوت کنید، حتی در صورتی که خودشان نخواهند که بیرون بیایند

اشلی بتز / باستل

حتی در صورتی که همسر شما بخواهد که تنها بماند، یا برنامه های موجود را به صورت مرتب کنسل کند، در مورد دعوت کردن وی به بیرون آمدن هیچ موقع تسلیم نشوید.

مگان ای. جانسون[۲] به عنوان یک دکتر فعال در مرکز مشاوره ای به باستل گفته است که “افسردگی یک شرایط کاملا منزوی کننده ای می باشد .

برای شخصی که همسرش دعوت های صورت گرفته را به صورت مداوم رد می کند، بیرون رفتن با همسرشان سخت می باشد.

ولی برای فرد افسرده، شناخت این موضوع که همواره خواسته می شوند و در نظر گرفته می شوند، اهمیت زیادی دارد.

افراد افسرده می توانند حساسیت زیادی نسبت به تاثیراتی داشته باشند که این بیماری بر روی اشخاص محبوب آنها گذشته است .

همچنین شنیدن این مورد که افراد محبوب آنها دوستشان دارند، می تواند منجر به ایجاد نیروی مجدد در این افراد شود – حتی در صورتی که آنها توانایی مشارکت کردن در تمامی زمان ها را نداشته باشند.”

در برابر شرایط تسلیم نشوید

اندرئو زح به باستل

حتی در صورتی که به نظر برسد که همسر شما هیچ نوع پیشرفتی ندارد، هیچ وقت در برابر این شرایط تسیلم نشوید.

لورا فونسکا[۲] به عنوان یک روان شناس به باستل گفته است که “یکی از نکات مهمی که وجود دارد، عبارت از جدا کردن همسرتان و افسردگی در ذهن تان می باشد.

در برخی مواقع وجود داشتن افسردگی از وجود داشتن همسرتان محسوس تر می باشد، ولی هیچ وقت تسلیم نشوید.

این مشکلات همچنان وجود دارند و همواره به یاد داشته باشید که می توانید این مشکلات را حل کنید.”

شما با مراقبت کردن از خودتان و انجام دادن یک سری کارهایی برای حمایت از همسر خودتان، همراه با یکدیگر می توانید این افسردگی را از بین ببرید.

منبع :۱۵ روش مفید برای درمان افسردگی همسر- مرکز مشاوره ایران

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 18 مهر 1398ساعت 19:58 توسط marriage | تعداد بازديد : 78 | |


صفحه قبل 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 صفحه بعد